Meniul zilei - 18 Jun 2018

 


Salate

  • Varza cu morcov        3 lei
  • Varza cu marar            3 lei
  • Cruditati                      4 lei
  • Muraturi (castraveti, gogonele murate)   3 lei
  • Muraturi conopida: 4 lei
  • Salate rustice           5  lei
  • Rosii si castraveti     4 lei
  • Bulgareasca              7 lei
  • Rosii cu branza         5  lei
  • Orientala                  4 lei
  • Salata de boeuf :      7 lei
  • Salata rustica cu pui : 7 lei
  • Salata a la rousse : 5 lei

 


Garnituri

  • Cartofi prajiti        4 lei
  • Cartofi glazurati (pesmet + usturoi)      4 lei
  • Cartofi gratinati simpli          4 lei
  • Cartofi cu branza                   4 lei
  • Legume blansate    5 lei
  • Piure de cartofi      4 lei
  • Orez cu ciuperci     4 lei
  • Ciuperci trase in unt (la tigaie)     5 lei
  • Cartofi copti cu sos usturoi           2 lei/buc.
  • Cartofii bunicii : 4 lei
  • Mamaliga: 1 leu
  • Franzeluta: 1 leu

 


Gratar

  • Piept de pui : 8lei
  • Pulpa de pui : 8 lei
  • Pulpa de pui dezosata : 6 lei
  • Aripioare de pui : 3lei/buc.
  • Pui la rotisor : 25 lei/buc.
  • Ceafa: 9 lei
  • Cotlet : 9 lei
  • Mici : 2,5 lei
  • Snitel porc : 9 lei
  • Snitel pui cu pesmet/fulgi : 9lei
  • Cordon bleu : 12lei
  • Chiftelute carne : 3  lei/buc.
  • Carnati subtiri: 3 lei
  • Carnati grosi: 6 lei
  • Coaste BBQ : 10 ron
  • Scarita marinata : 5 ron
  • Ciolan afumat : 10 ron

Peste la gratar  

    • Pastrav mare: 15 lei
    • Pastrav : 12 lei
    • Macrou mare : 10 lei
    • Medalion de somon : 20 lei
    • Dorada regala : 18 lei
    • Fitofag-novac : 9 lei
    • Crap salbatic : 15 lei
    • Biban de mare : 16 lei
    • Somon in crusta de fulgi : 23 lei
    • Macrou in crusta de malai : 12 lei
    • Pastrav in crusta de malai : 14 lei
    • Salau parizian : 23 lei
    • Salau : 20 lei
    • Fish fingers : 1 leu(batoane peste)

Sosuri 

  • Smantana    2 lei
  • Sos usturoi    2 lei
  • Ketchup         2 lei
  • Maioneza       2 lei

  • MANCARE GATITA

MENIUL ZILEI:14 Lei

  • Tochitura : 10 lei
  • Iahnie cu ciolan:7lei/post:5lei
  • Sarmale carne :6lei
  • Sarmale de post; 4 lei
  • Mazare cu pui; 7 lei
  • Paste mianeze; 6 lei
  • Tocana rustica;12 lei
  • Ostropel;8 lei
  • Specialitate ceafa; 12 lei
  • Pui diavola; 10 lei
  • Pui Asiatic; 10 lei
  • Ratatui de legume; 6 lei
  •  Cartofi taranesti; 5 lei
  • Musaca( porc); 7 lei
  • Cartofi cu pui; 7 lei
  • Snitel vienez ; 12 lei
  • Cartofi gratinati cu sunca si smantana; 6 lei
  • Varza calita; 4 lei
  • Tocana de legume; 6 lei
  • Fasole verde pastai; 5 lei
  • Ficatei cu sos; 7 lei
  • Escalop de porc cu masline si ciuperci; 9 lei
  • Pui cu ciuperci si snantana; 10 lei

 

 

  • CIORBE

Ciorba de legume; 5 lei

Ciorba de vacuta : 6 lei

Ciorba de perisoare: 6 lei

Ciorba de burta ;9 lei

Ciorba de gaina cu taitei; 6 lei

Supa crema; 8 lei

Bors de peste; 6 lei

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  •  (Prajituri de la „Delice&Chocolat”)

Orez cu lapte: 3 lei

Clatite negre cu crema de ciocolata alba: 10 lei Papanasi: 12lei Ecler- 5 lei Amandina-5 lei

Tarta cu fructe-  6, 5lei

Foret noire- 6,5lei Savoarea fructelor: 6, 5leiPrajitura cu mere si crema de zahar ars: 6lei Prajitura mont blanc: 6lei Belcolade: 7,5 lei Savarine: 6lei Choix a la creme : 6lei